Bună dragă cititorule,

Am început să îmi iscălesc gândurile pe acest blog în anul 2013 în speranţa că pot înţelege mai uşor ce îmi doresc cu adevărat de la viaţă. Am reuşit asta abia 3 ani mai târziu când mi-am dat seama că mai mult decât orice îmi place să citesc. Gândurile mele sunt sincere şi de cele mai multe ori pline de entuziasm. Recenziile, deşi nu acesta este scopul meu, trec întotdeauna prin filtrul subiectivităţii. 

Sunt o adolescentă îndrăgostită de viață care iubeşte mai presus de orice ficțiunea. Personajele îmi sunt prieteni, lumile lor, învăţătorii şi dragostea mi-e calea. 

Vreau ca aici să te simți ca acasă. Nu ezita să îmi spui părerile tale despre ce scriu. Mulțumesc că treci pe aici, şi sper să rămâi. 
Anita. 

Anunțuri

3 gânduri despre „Despre acest Nimeni

  1. Buna! Am reusit sa gasesc fff greu un blog cu recenzii „serioase”. Majoritatea sunt pre simple, sau cu un limbaj ce lasa de dorit. Insa blogul tau este chiar tare:) Felicitari pentru munca. Si eu muncesc enorm la blogul meu si incerc sa ii aduc imbunatatiri pentru a fi pe placul cititorilor. Iti doresc succes in activitate:) Ramona – https://readwithloveblog.wordpress.com/

      1. Crede-ma ca eu caut de ceva vreme un blog a carei exprimare sa imi faca placere sa o citesc!! Se vede ca iti place ceea ce faci!! Multa baftaaa❤❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s